Select Page

Športni dan Atletski mnogoboj

V sredo, 11.5.2022 smo izvedli športni dan ATLETSKI MNOGOBOJ za učence od 6. do 9. razreda. Dan dejavnosti je potekal v šolski telovadnici in na zunanjem igrišču. Učenci so se pomerili v naslednjih disciplinah: tek na 60 metrov, tek na 600 metrov, skok v daljino, skok v višino, met žvižgača, suvanje težke žoge (6. in 7. razred) in suvanje krogle (8. in 9. razred).

 Z aktivnostmi smo pričeli ob 8.20 in končali do 12.40. Vreme je bilo lepo in sončno, proti koncu športnega dne pa je bilo že zelo vroče. Predvsem pri tekih nam je to onemogočalo boljše dosežke.

Vsi učenci so nastopali v vseh disciplinah. Nekaj učencev, ki zaradi zdravstvenih omejitev ni bilo sposobnih sodelovati, je pomagalo pri organizaciji in merjenju. Nekateri so tekmovali le v tistih disciplinah kjer jih poškodba ali bolezen ni ovirala. Dosežke pri posameznih disciplinah smo ovrednotili s točkami in razglasili najboljše posameznike v skupnem seštevku. Učenci so ob spremstvu razrednikov oz. njihovih namestnikov lepo upoštevali navodila učiteljev merilcev, se držali reda na posameznih tekmovališčih in se trudili za čimboljši rezultat. Pohvala vsem.

 Najboljši posamezniki:

Mlajše deklice

(6. in 7.r)

Mlajši dečki

(6. in 7.r)

Starejše deklice

(8. in 9.r)

Starejši dečki

(8. in 9.r)

1.

Zalaznik Tjaša

Šuštar Mark

Poljanšek Jana

Drolec Leon

2.

Starovasnik Timeja

Cene Andrej

Poljanšek Laura

Pungartnik Miha

3.

Hribar Eva

Rajgelj Tai

Slapnik Hana

Sušnik Anže

 Pri tekmovanju med posameznimi oddelki so se v kategoriji mlajših učencev najbolje odrezali učenci 7.b, pri starejših pa 9.a razreda.