Select Page

Ob koncu šolskega leta smo se udeležili občinskega prvenstva v odbojki na mivki za učence in učenke l. 2007, l. 2008 in l.2009, ki je potekalo na igriščih Pod skalco v Kamniku..

Pričeli smo v četrtek, 9.6.2022 z devetošolci. Šolo so zastopali le dečki, saj so se deklice na isti dan udeležile ekskurzije. Nastopili so Jaka Burja, Miha Pungartnik, Gregor Štupar in Alen Adrovič. V konkurenci dveh ekip so bili žal poraženi na edini tekmi in tako zasedli 2. mesto.

Nadaljevali smo v torek, 14.6.2022 z učenci in učenkami 7. razreda. Taj Žnidar, Miha Mihelič, Urh Poljanšek in Matevž Bizjak so v konkurenci treh ekip postali občinski prvaki. Za najboljšega igralca turnirja je bil izbran Miha Mihelič.  Pri deklicah so Pika Baloh, Ana Burja, Tjaša Zalaznik in Reza Pišek zasedle 3. mesto.

Nazadnje so v petek, 17.6.2022 nastopili še učenci in učenke 8. razredov. Tako deklice (Lana Erzar, Tjaša Cevec, Karin Burja, Viktorija Šuštar) kot dečki (Leon Drolec, Urban Urankar, Žiga Korošec in Ažbe Ahčin) so po odigranih tekmah v konkurenci treh ekip zasedli 3. mesto.

Rezultati