Select Page

V torek, 13.6.2023 smo izvedli športni dan ATLETSKI MNOGOBOJ za učence od 6. do 9. razreda. Dan dejavnosti je potekal v šolski telovadnici in na zunanjem igrišču. Učenci so se pomerili v naslednjih disciplinah: tek na 60 metrov, tek na 600 metrov, skok v daljino, skok v višino, met žvižgača, suvanje težke žoge (6. in 7. razred) in suvanje krogle (8. in 9. razred).

Z aktivnostmi smo pričeli ob 8.20 in končali do 12.40. Vreme je bilo lepo in sončno, proti koncu športnega dne pa je bilo že zelo vroče. Predvsem pri tekih nam je to onemogočalo boljše dosežke.

Vsi učenci so nastopali v vseh disciplinah. Nekaj učencev, ki zaradi zdravstvenih omejitev ni bilo sposobnih sodelovati, je pomagalo pri organizaciji in merjenju. Nekateri so tekmovali le v tistih disciplinah kjer jih poškodba ali bolezen ni ovirala. Dosežke pri posameznih disciplinah smo ovrednotili s točkami in razglasili najboljše posameznike v skupnem seštevku. Učenci so ob spremstvu razrednikov oz. njihovih namestnikov lepo upoštevali navodila učiteljev merilcev, se držali reda na posameznih tekmovališčih in se trudili za čimboljši rezultat. Pohvala vsem.

Najboljši posamezniki:

Mlajše deklice

Mlajši dečki

Starejše deklice

Starejši dečki

Mesto

(6. in 7.r)

(6. in 7.r)

(8. in 9.r)

(8. in 9.r)

1.

Hribar Eva

Petek Luka

Poljanšek Jana

Drolec Leon

2.

Štupar Irena

Smrkolj Aljaž

Starovasnik Timeja

Poljanšek Ožbej

3.

Eva Korošec

Erzar Lovro

Slapnik Hana

Šuštar Mark