Select Page

Ob koncu šolskega leta smo se udeležili občinskega prvenstva v odbojki na mivki za učence in učenke l. 2008, l. 2009 in l.2010, ki je potekalo na igriščih Pod skalco v Kamniku..

Pričeli smo v četrtek, 8.6.2023 z devetošolci. Šolo so v ekipi dečkov zastopali Žiga Korošec, Leon Drolec, Urban Urankar, Lan Vrankar in Kristjan Grzinčič Semprimožnik, v ekipi deklic pa Viktorija Šuštar, Jana Poljanšek, Hana Slapnik, Zoja Smolnikar Husić in Ana Mali. V obeh konkurencah sta bili naši ekipi žal poraženi na edini tekmi in tako zasedli 2. mesto.

Nadaljevali smo v četrtek, 15.6.2023 z učenci in učenkami 7. razreda.  Marko Klemen, Tin Jemec, Ian Klemen Blatnik in Samo Piskar  so se sicer uvrstili v polfinale, a na koncu zasedli 4. mesto. Pri deklicah so Eva Hribar, Lucija Zore, Irena Štupar in Urška Bajde izpadle v skupinskem delu in zasedle 5. mesto.

Zadnji so v petek, 16.6.2023 nastopili še učenci 8. razreda. Miha Mihelič, Urh Poljanšek, Matevž Bizjak in Taj Žnidar so obe tekmi v skupinskem delu izgubili in končali na 5. mestu. 

Rezultati